Menu Luk

Hvem er stress-specialisten

Dejligt at du er her på stress-specialisten. Og for at du ved hvem der er bag så får du en mere detaljeret beskrivelse.

Stress-specialisten er ejet og drives af undertegnede Dorthe Søgaard.

Du ved måske allerede at jeg også har virksomheden evocon – så se det som at stress-specialisten er en del af evocon. Du kan læse mere om evocon her.

Ja det går langt tilbage. For 20 år siden oplevede jeg stress for første gang. Ikke at jeg kunne fortælle hvad det var. For det var jeg sket ikke klar over.

Jeg havde en chef hvor jeg i høj grad oplevede utrygge arbejdsdage. Jeg vidste ikke om det jeg gjorde var godt nok og jeg var stort set hele tiden på “dupperne”. Oplevede en meget ubehagelig situation på et tidspunkt, hvor pågældende leder decideret stod og råbte. Og ja – jeg blev så paf, overrasket og forskrækket at jeg ikke vidste sket ikke hvad jeg skulle gøre – og jeg var sket ikke i stand til at sige fra.

Jeg blev så ramt at jeg måtte sygemelde mig. Og det blev ikke bedre af at pågældende leder konstant ringede til mig.

Først senere kunne jeg se at det var en stressrelateret sygemelding jeg var ude i. Sygemeldingen var samtidig med en graviditet. Så det gjorde at jeg fik en ro i forhold til det arbejdsmæssige. Men fik aldrig behandlet det. Så jeg fik aldrig håndteret det, så det lå der stadig.

Et par år senere blev jeg i den grad ramt.

Vi var nu der med 2 mindre børn, købt hus der skulle renoveres og hvor vi selv gjorde rigtig meget – og oveni var der ufattelig travlt på jobbet.

På et tidspunkt konstaterede jeg en forfærdelig hjertebanken og en følelse af at hjertet gjorde vildt ondt. Blev meget forskrækket og vidste ikke hvad der skete med mig.

Blev undersøgt – og det der var galt var … stress.

Det var her at jeg stoppede op. Det var nok også derfor at jeg på det tidspunkt var åben over nye ting.

Det er 15 år siden – og da stiftede jeg for første gang bekendtskab med NLP.

Igennem mit job i HR funktionen skulle jeg kunne forholde mig til forskellige mennesker – og det var ikke altid lige enkelt. Jeg kunne fare i flindt over “bestemte typer” der kom ind på kontoret. Ja faktisk behøvede de ikke engang at åbne munden og sige noget.

Jeg var heldigvis nået til at jeg ikke synes det var særlig hensigtsmæssigt.

Så min rejse begyndte i bund og grund her.

Med NLP’en begyndte rejsen med mange oplevelser om, at ting der havde forhindret mig i at gøre bestemte ting, de kunne jeg nu arbejde med.

Jeg begyndte at møde andre mennesker mere åbent og uden forbehold, oplevede en nysgerrighed på hvorfor de gjorde som de gjorde.

I forbindelse med egne stressoplevelser var jeg interesseret i hvordan jeg kunne hjælpe andre til at stoppe op i tide. I hvert fald hjælpe til at komme ud af stress.

Derfor var det helt naturligt for mig med en stress og trivselsvejleder uddannelse og en stress coach uddannelse.

Jeg tog i 2017 en mentaltræner uddannelse. En uddannelse der i den grad viser hvad mentaltræning gør af positive ting i forhold til stress. Ja og kun med 15 minutter hver dag tænkte jeg, at det var noget for alle.

At jeg etablerede Stress-Specialisten var på grund af min passion for at “undgå stress”,  for at hjælpe andre med at komme igennem deres stress.

At få et liv der igen er i balance og med fokus på de ting i hverdagen der giver mening og værdi.

Stress-Specialisten har jeg etableret, fordi det er her at jeg kan sætte fokus på dig.

Når du kommer her hos mig vil du opleve, at jeg bruger tid på at finde ud af hvor du er – hvad du er “ramt” af.

Inden du beslutter om du vil komme her hos mig, så er du altid velkommen til at få en uforpligtende afklaringssamtale.

Du skal blot finde et tidspunkt i den online kalender og ringe til mig på det pågældende tidspunkt.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Ring på +45 60 71 25 30.

Samtalerummet blev til