Menu Luk

Kundeudtalelser

En af de ting jeg oplever når jeg anvender stressindikatoren er, at du får en positiv oplevelse ved at det giver dig et visuelt billede af din stress.

Hvor er du i risiko for at udvikle stress og hvor har du en robusthed, som gør at du langt bedre kan stå i mod.

Her i nedenstående er et par enkelte udtalelser.

———————————————————————————-

Kvindelig klient skriver:

Synes det var helt fantastisk, at jeg allerede efter den første gang var i gang. Undervejs har samtalerne givet rigtig meget, for du har en evne til at få mig til at reflektere, og fik vendt mine tankerne så jeg så noget helt andet – og som var rigtig godt. Jeg kom ud på nogle områder, hvor jeg ikke selv var taget ud. Og det har været super godt.

Så faktisk har det givet mig et hurtigere klarsyn og bragt mig i en retning jeg ikke selv havde turde tage. Og at vide du var med mig hele vejen har været så dejligt.

Jeg har fået nogle meget konkrete værktøjer. Og fundet ud hvem jeg helt grundlæggende er, hvad jeg står for og du har hjulpet mig til at kunne sige fra og holde fast i mig selv – så en kæmpe selvindsigt har det givet mig.

Vi har udelukkende haft sessioner på telefonen, men har fungeret super godt for mig. Så har der ikke været nogen undskyldning og det har været så fleksibelt. Så det er bestemt ingen hindring.

————————————————————————————————————–

Mandling klient skriver:

Jeg kan klart anbefale Dorthe. Jeg har fået en masse værktøjer med mig. Og en helt anden indsigt i mig selv.

Jeg er blevet meget mere bevidst, herunder omkring min ageren og mit temperament. Skønt også at have lært vigtigheden i en time-out. Jeg har også lært at finde den positive indstilling frem igen – og sikke en effekt det giver.

Det gode er også, at jeg ikke “efterlades” efter disse sessioner, for her har Dorthe en “livline” – så skulle der være et tilbagefald, så kan jeg altid ringe til hende.

Og at vide, at vi om 2 måneder tager en kort opfølgende snak betyder også rigtig meget.

———————————————————————————————————

Klient skriver:

Jeg er overvældet over hvor meget feedback jeg fik fra Dorthe med stresstesten.

Vi gik i dybden med min ageren og handlen, både i mit privatliv og arbejdsliv og fik sat fokus på hvad jeg skulle arbejde på for ikke at få stress.

Jeg kan varmt anbefale Dorthe, hun er utrolig kompetent og professionel.

———————————————————————————-

Klient udtaler:

Du er meget professionel, og du udviser meget stor fortrolighed.

Forløbet har været udfordrende og krævet meget af mig …. og tankevækkende at det har haft så stor indflydelse på mit liv nu.

Jeg oplever mere frihed og meget mere energi i hverdagen. Du har haft stor indsigt i hvordan jeg kunne bearbejde mine udfordringer.

Du er allerede blevet anbefalet til andre.


Klient skriver:

Stressindikator-testen har absolut været et gavnligt og effektfuldt redskab for mig.

Det er en meget grundig gennemgang af de områder, som har indvirkning på ens velbefindende, såvel på arbejdet som i privatlivet.

Det har været en øjenåbner i forhold til, hvordan jeg tænker – og hvordan tankemønstre i sig selv kan danne basis for stress og udbrændthed.

Samtidig præciserer testen, hvor man skal sætte ind for at få størst mulig effekt, og dermed med større chancer forebygge stress.

Dette betyder, at jeg er blevet langt mere opmærksom på, hvad der sker i min krop og i mit hoved.

Og det er min klare oplevelse, at denne opmærksomhed er i sig selv med til at forebygge, at stressen kommer op i styrke.

Når hverdagen sætter ind med travlhed, multitasking og diverse krav, kan man jo hurtigt komme væk fra de gode intentioner.

Derfor er det også en kæmpe hjælp at kunne tage test-resultatet frem, helt konkret i form af mappen, og genlæse hvilke copingstrategier og andre redskaber, man kan sætte ind med. Det giver en helt anden ballast.

———————————————————————————-

Assurandørforeningen Alm.Brand har haft fornøjelsen af et par timers indlæg fra Dorthe Søgaard om stress, om hvordan vi kan spotte det hos os selv og vores kollegaer, samt vigtigheden og økonomien i at opdage stress i tide. 19 tillidsmænd (og kvinde) fik virkelig noget til rygsækken. Og vi glæder os til Dorthes oplæg til et videre forløb.

Der blev virkelig sat ord og billeder på, hvad stress er eller ikke er.

Det er ikke nemt at fastholde assurandørers opmærksomhed sidst på eftermiddagen i et hård program, men Dorthe gjorde det til UG.