Menu Luk

Tag stresstest

Du har mulighed for at teste dit stressniveau. I nedenstående finder du linket til testen. Det tager lige omkring 3 minutter at besvare testen.

Det er i tæt samarbejde med en af mine samarbejdspartnere, som står bag den tekniske del af testen.

Ud fra de 15 spørgsmål kan du stress teste dig selv. Husk at det kun er dig der ser resultaterne af testen her.

Da det er en selvevaluering du foretager skal du være opmærksom på, at der ikke er tale om en afdækning af årsager til en eventuel stress, der er heller ikke her forslag til indsatsområder, men det er stadig dine følelser og oplevelser der styre dit velbefindende.

Læs alle spørgsmål meget omhyggeligt når du svarer.

Når du klikker på den orange knap “Dit Stress Check Starter Her”, besvarer du 15 spørgsmål der alle spørger ind til din oplevede stress tilstand. Efter endt besvarelse af din stress test, regn med 3 minutter, får du et tal, som du bruger til at aflæse dit selvoplevede stress niveau.

Denne test er en enkel velunderbygget model til selvevaluering, hverken mere eller mindre. Brug den som en indikator på din nuværende oplevede tilstand.

Baggrunden for at arbejde med de spørgsmål der er samt de udregninger der ligger bag Stress scoren, bygger på den anerkendte “The Perceived Stress Scale”. Skalaen er interessant fordi din oplevelse (the perception) af hvad der sker i dit liv – er vigtig.

Husk altid på, at vi som mennesker kan opleve samme hændelse forskelligt. Derfor kan der sagtens være forskellige resultater af de personlige stress test, selvom de arbejder i samme afdeling.

Husk at har du ikke tidligere været kunde hos mig, så har du mulighed for en afklaringssamtale, varighed op til en halv time.

Du skal finde det tidspunkt der passer dig ved at klikke ind i min online kalender.